Om du känner att ni fått en felaktig, trasig eller på annat sätt dålig vara så kontakta vår support för att få returen godkänd. Enklast gör ni genom att skicka ett mail till support@horselle.com med tillhörande ordernummer och beskrivning av returen.

OBS

På grund av hygieniska skäl så kan vi inte göra retur på bett bett som är testade på häst. Därför måste bettet vara helt oöppnat.

 

Ifall returen godkänns så kan ni använda er av samma kartong som varorna kom med. På baksidan av fraktetiketten finns retursedel som går att använda. Se till att returvarorna ligger stabilt i kartongen och att fraktetiketten är helt inplastad för att tåla vatten. Ombud för Schenker har även plastfickor som ni kan be om som är gratis.

Lämna sedan in paketet till valfritt DBSchenker-ombud. Ni kan se vilket ombud som ligger närmast dig här: https://www.dbschenker.com/se-sv/om-oss/kundservice/soek-ombud

Så i korthet:

  • Maila support för att få retur godkänd.
  • Paketera varorna med retursedel.
  • Lämna in till DBSchenker-ombud.

För att returnera en vara behöver du först en retursedel, retursedel hittar du här. När du returnerar din vara är det viktigt att du emballerar den väl, gärna i det emballage den kom i, fäst sedan retursedeln på paketet och lämna in till ett postkontor / postombud. Varan skickas sedan tillbaks till vårt lager och kommer därefter behandlas.

Vid returer tar behandlingsprocessen ca 2-4 veckor. Om du har några frågor angående din retur kan du alltid kontakta vår kundservice här.

När du beställer i vår webbutik får du en orderbekräftelse skickad till den mailadress du uppgav vid köpet. Vi börjar att samla in och packa produkterna inom 24 timmar.

Innehåller ordern produkter med längre leveranstid, inväntar vi först dessa produkter till vårt lager. Om en produkt har fördröjd leveranstid presenteras detta på produktens sida.

När ordern skickats från vårt lager får du en spårningskod till den mailadress du uppgav vid köpet, med den koden kan du spåra ditt paket. Du får ett SMS eller brev när ordern har anlänt till ditt lokala postkontor / postombud. Kom ihåg att ta med ID-kort och spårningskod när du ska hämta ditt paket på posten.

Har inte ordern hämtats ut på 14-dagar så skickas den tillbaks till oss.

Den normala leveranstiden är 3 – 5 dagar. Vissa produkter som exempelvis UVEX kan ha något längre leveranstid även produkter med egna broderier eller dylikt kan ha en något längre leveranstid, förväntad leveranstid uppges alltid av oss när du lägger din order.

Vi har storlekstabeller för majoriteten av våra produkter, tabellen hittar du på produktsidan under fliken ”Storleksguide” om sådan finns.

Förutsatt att vi ännu inte skickat din order så finns det möjlighet till att ändra ordern. Det gör du lättast genom att kontakta vår kundservice via: Kontakt Glöm ej att uppge ditt ordernummer i kontaktformuläret.

Om du glömt fylla i din kupongkod kan du kontakta oss via: Kontakt Så försöker vi lägga till kupongen i efterhand. Glöm inte att uppge ditt ordernummer i kontaktformuläret.

Tyvärr inte. De behandlas som två separata order.

Kupongkoden fylls in i fältet ”Rabattkod” innan du slutför din order i varukorgen. Ibland kan kupongkoder ej kombineras med andra erbjudanden, skulle en kupongkod inte gå att kombinera får du reda på det när du fyller i den i fältet ”Rabattkod”.

Hos Horselle.com kostar frakt för ordrar under 999 KR 49:- därefter är det gratis!

Om du skulle vara osäker på om din order gått igenom finns det olika sätt att kontrollera detta.

1. När du la din order ska du ha fått upp en sida med rubriken ”Din order”.
2. En orderbekräftelse ska ha skickats till den mailadress du använde vid köpet.
3. Du kan se din order under ”Mitt konto” när du loggar in på Horselle.com.

 

Om du är osäker kan ni kontakta vår support och be dem verifiera. De kan dessutom skicka orderbekräftelsen på nytt.

Om du fått fel vara levererad till dig eller om varan inte är i förväntat skick kan du kontakta vår kundtjänst via: support@horselle.se eller telefon: 070 77 88 606. Vi kontaktar dig alltid inom 24-timmar alla helgfria vardagar!

Vi använder betallösningen Klarna Checkout, för mer information om Klarna Checkout se: Klarna

Load More